Helptool - en manual til webtool!
Print Mail Webtool Login
English Dansk

5 nemme

Her kan du hurtigt læse hvordan du udfører de mest almindelige ændringer i Webtool. Hvis du har behov for at læse mere, kan du klikke på overskriften og derved få en mere uddybet forklaring.

Ret tekst
Vælg den side du ønsker at redigere ved at venstreklikke på siden i Webtool Stifinder. Placer musemarkøren i Arbejdsområdet med et venstreklik. Herefter kan du skrive ligesom i et tekstbehandlingsprogram, og du kan redigere i teksten via Arbejdsmenuen. Husk at gemme!

Indsæt billede
Venstreklik på en billed-fil i Webtool Stifinder under "Filer". Den enkelte fil vises nedenfor Arbejdsområdet. Sæt musemarkøren i Arbejdsområdet og klik derefter på billedet for at indsætte det på websiden. Husk at gemme!

Opret ny side 
Højreklik i Webtool Stifinder og vælg "Ny underside" med et venstreklik. Herefter skriver du navnet på den nye side i det vindue, der åbnes. Afslut ved at klikke på "Opret". 

Indsæt tabel
Højreklik i Arbejdsområdet på den side, hvor du vil indsætte en tabel. Vælg med et venstreklik hvor mange række og kolonner tabellen skal indeholde. Husk at gemme!

Indsæt link
Link mellem egne sider: Først markerer du den tekst i Arbejdsområdet, der skal fungere som et link. Herefter højreklikker du på den side i Webtool Stifinder, som pågældende link skal henvise til, og vælger ”Indsæt som link”.

Hyperlink til andres websider: Den letteste måde at oprette et hyperlink på er blot at skrive internetadressen i Arbejdsområdet, for eksempel www.webtool.dk, så vil Webtool automatisk omdanne teksten til et link. På samme måde kan man lave et maillink ved blot at skrive for eksempel; info@webtool.dk. Husk at gemme!

Checkpointlinks: Denne funktion bruges, hvis du vil henvise til et specifikt sted på en af dine websider for eksempel et billede, en overskrift eller et afsnit.  

 © Copyright 2004 • time2web • Mariendalsvej 17 • 2000 Frederiksberg • tlf: 3871 0407 • www.time2web.dk • info@time2web.dk