Helptool - en manual til webtool!
Print Mail Webtool Login
English Dansk

Introduktion  

Helptool er en manual, som gennemgår hvordan Webtool er opbygget og hvordan det anvendes. Webtool kan efter en kort introduktion bruges af alle, også selv om man ikke har forudgående kendskab til redigering af hjemmesider.

Webtool er et Content Management System (CMS), der bruges til at vedligeholde hjemmesider direkte på internettet. Webtool kræver ikke installation, men kører over internettet direkte i en internet-browser. Det betyder, at man kan vedligholde et website ligegyldigt, hvor man er i verden, hvis blot man har en pc med internetadgang. 

Webtool er opbygget af forskellige elementer, som hver for sig bliver beskrevet og forklaret i Helptool-manualen.


Opbygning af Webtool

Herunder kan du se, de fire områder, som Webtool er inddelt i. Nedenfor billedet kan du læse mere om de enkelte områder.

   

Webtool Stifinder 
Webtool Stifinder er det sted, hvor du kan oprette og gemme de elementer, som du arbejder med på dine websider. Webtool Stifinder fungerer som et slags arkivsystem og er en oversigt over dine websider samt alle de elementer, som du kan arbejde med på dine websider. Det er for eksempel her, du opretter nye websider og uploader billeder.

Arbejdsområde 
Arbejdsområdet er det område, hvor indholdet af dine websider vises. Det er i dette område, du kan redigere dine websider. Det, du ser i arbejdsområdet, svarer til det, som dine besøgende kan se på internettet. Det er her, du skriver tekst og sætter billeder ind.

Arbejdsmenu 
I Arbejdsområdet er der øverst anbragt en Arbejdsmenu, hvor du har adgang til nogle funktioner, som du kan anvende i redigeringen af dine websider. Arbejdsmenuen anvendes i forbindelse med redigering i Arbejdsområdet, hvis du for eksempel ønsker at gøre teksten fed eller indsætte en tabel.

Infolinie  
Allerøverst i Webtool ligger Infolinien. Her er der genveje til  Webtool-elementer. Nogle af elementerne i Infolinjen afhænger af, hvilke moduler du har. 

 

 

 

 

Til toppen
  

© Copyright 2004 • time2web • Mariendalsvej 17 • 2000 Frederiksberg • tlf: 3871 0407 • www.time2web.dk • info@time2web.dk