Helptool - en manual til webtool!
Print Mail Webtool Login
English Dansk

 

  Kontaktformular

Med modulet Kontaktformular har dine besøgende mulighed for at kontakte dig via dine websider i flere forskellige sammenhænge, for eksempel i forbindelse med bestilling af materiale/produkter eller tilmelding til en konference. 

I modulet kan du oprette kontaktformularer og indsætte eksisterende kontaktformularer. 


Sådan opretter du en kontaktformular

Klik på "Opret ny kontaktformular" og udfyld felterne:

Navn på kontaktformular Navngiv kontaktformularen ved at skrive i feltet og klik på gem.
Modtager Skriv en eller flere email-adresser i dette felt. Skriver du flere emailadresser, skal disse adskilles af et semikolon. Emailadresserne anført i dette felt vil modtage de informationer, som besøgende indtaster i kontaktformularen på dine websider

Nyt felt
Her opretter du formularfelter. Først navngiver du kontaktformularen og herefter vælger du hvilken type formularfelt du ønsker. Du kan vælge mellem følgende formularfelter:

Tekstlinje Felt som den besøgende kan udfylde med tekst. Defineret til at fylde en linje
Valgt/ ikke valgt Afkrydsningsfelt til flueben
Info Dette felt kan du anvende til at skrive informationer, som skal stå mellem de andre formularfelter
Tekstafsnit Felt som den besøgende kan udfylde med flere linjers tekst


Slet kontaktformular
Her kan du slette en kontaktformular. Vær opmærksom på, at du kun sletter kontaktformularen i modulet, og at du derfor også skal huske at slette kontaktformularen på selve websiden via Webtool Stifinder. 


  Tip 
Brug funktionen "På hvilke sider bliver kontaktformularen brugt" inden du sletter. 

Kopier kontaktformular
Her kan du lave en kopi af en kontaktformular. Denne vil få samme navn dog efterfulgt af en nummerering. Du kan herefter redigere navnet ved at klikke på kopien og skrive det nye navn i feltet. 


  Sådan indsætter du en kontaktformular

Vælg den webside, hvor kontaktformularen skal være tilgængelig. Højreklik der, hvor kontaktformularen skal placeres og vælg herefter en af de kontaktformularer, du har oprettet.

På redigeringssiden vil der nu for eksempel stå: ##kontaktID= 27;##. Denne tekst vil dog ikke være synlig på websiden. I stedet vil den kontaktformular, der er oprettet med ID-nummeret 27 være synlig med den tekst og de felter, som du har defineret i oprettelsen.
 
Se indtastninger
Her kan du se, hvad besøgende har skrevet i kontaktformularen.
 
På hvilke sider bliver kontaktformularen brugt
Her kan du få overblik over hvor kontaktformularen er placeret. Denne funktion er en hurtig genvej til de websider, hvor du skal huske at gemme eller slette en kontaktformular.
 
Eksisterende kontaktformularer
Her vil du kunne se allerede oprettede kontaktformularer. Ved at klikke på en af dem, får du mulighed for at redigere i dem.

  Vær opmærksom på 
Hvis du vælger at rette i en allerede eksisterende kontaktformular, skal du huske at gemme på den webside, hvor du har placeret pågældende kontaktformular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til Toppen© Copyright 2004 • time2web • Mariendalsvej 17 • 2000 Frederiksberg • tlf: 3871 0407 • www.time2web.dk • info@time2web.dk