Helptool - en manual til webtool!
Print Mail Webtool Login
English Dansk

 

 Webtoolbruger

Med modulet Webtoolbruger bliver det muligt for andre at redigere dine websider. Du kan tildele bestemte medarbejdere adgang til bestemte sider med et brugernavn og kodeord.

Alternativt kan flere personer anvende administratorens brugernavn og kodeord, og dermed har alle ubegrænset adgang til alle funktioner. I så fald er dette modul ikke nødvendigt.
Sådan opretter du en ny Webtoolbruger

Klik på  "Ny bruger". I det vindue, der åbnes, skriver du et login og et password. Klik herefter på "Opret", og den nye bruger vil blive tilføjet listen over webtoolbrugere.
 
Tildel adgang
I Webtool Stifinder vælger du den side som din webtoolbruger skal have adgang til at redigere. Klik herefter på  i Infolinien. Herved åbner et vindue, hvor du kan se alle brugere til højre.

For at tildele en bruger adgang, dobbeltklikker du på pågældende bruger under "Alle brugere", hvorefter denne vil blive tilføjet listen til venstre "Brugere med adgang".

Hvis en bruger ikke længere skal have adgang dobbeltklikker du på brugeren under "Brugere med adgang",  hvorefter brugeren fjernes fra listen og fratages redigeringsrettigheder.
 

 Vær opmærksom på

Brugere, der får tildelt adgang til enkelte sider, har ikke automatisk adgang til modulet Webtoolbruger. Det er kun administrator, der har adgang til modulet.

Alle Webtoolbrugere har adgang til andre moduler og funktioner. Det er derfor vigtigt, at du ikke giver et login og password til en person, du ikke har tillid til.
 
Ikonet i Infolinien  fungerer desuden som en genvejstast til hurtigt at få overblik over hvilke webtoolbrugere, der har adgang til den webside, som du har valgt. 


 © Copyright 2004 • time2web • Mariendalsvej 17 • 2000 Frederiksberg • tlf: 3871 0407 • www.time2web.dk • info@time2web.dk